Relaxare de week-end

In conditiile in care stresul cotidian atinge cote din ce in ce mai alarmante, o evadare departe de oras si poluare devine deja o necesitate. In acelasi timp, devine din ce in ce mai greu sa gasim locuri ferite de tot ce inseamna amprenta negativa a vremurilor actuale. O oaza ascunsa la poalele Muntilor Iezer este Pastravaria Bratioara. Locul potrivit pentru o relaxare de weekend,  desprins dintr-o poveste si oferind o excursie intr-o alta lume pe parcursul sederii.

Locatie excelenta

Ne aflam in Albestii de Muscel – Candesti, la poalele muntilor Iezer, intr-o zona in care aerul proaspat nu este istorie si in care punem la dispozitie servicii complete de agrement. Pastravaria Bratioara este amenajata in stil rustic si are atmofera si spiritul cabanele din munti, in care intimitatea,peisajele minunate si aerul curat fac legea.
Pensiunea are 15 camere duble cu baie individuala, cu incalzire centrala si ofera un confort ridicat. Nimic nu se compara cu un somn bun intr-o excursie.
La noi, atat cei care vor sa aiba parte de o relaxare de weekend completa, cat si cei care vor sa isi umple ziua cu activitati vor avea parte de cea mai buna experienta.
Iubitorii de pescuit isi pot testa priceperea in lacul de pescuit sau pot asista la ritualul de hranire, crestere si inmultire al pastravilor.

Cazati aici, puteti juca tenis, fotbal, va puteti juca sah, remy, poker, Monopoly sau Activity cu  prietenii, va puteti arata curajul in aventura park si in tiroliana sau pur si simplu puteti savura o carte buna in hamac. Ca tot veni vorba de savurat, bucatele de aici sunt delicioase si vor lasa oricui amintiri olfactive de neuitat.

Iubitorii de natura se pot plimba cu caruta, pe cararile de munte, pana la Pastravaria Candesti. Aceasta este ascunsa in sufletul muntilor, are o poveste impresionata si  este cea mai veche pastravarie naturala din Romania. Cu siguranta merita o vizita!

Asadar, cu alte cuvinte putem spune ca avem toate elementele necesare pentru o relaxare de weekend perfecta.

Ce contine meniul pastravariei?

Restaurantul pensiunii ofera o gama larga de preparate din pastrav. Acestea sunt gatite dupa mai multe retete traditionale si sunt extrem de delicioase. Printre acestea se numara pastravul in fulgi de porumb, in malai sau pe gratar, saramuri, peste afumat si multe altele. Meniul cuprinde si preparate a la carte din pui, porc, vita, paste, salate. etc. Tentatia este irezistibila, iar cei mai multi ajung sa guste din toate.

Drumetii montane

Dupa cum spuneam mai sus, activitatile de la Pastravaria Bratioara sunt multiple. Cei pasionati de drumetii montane o pot lua la pas pe cararile muntilor, avand la dispozitie atat trasee cu dificultate medie, cat si unele cu dificultate majora. Traseele ne poarta pe cararile Muntilor Iezer si Piatra Craiului, ce ne intampina cu peisaje de-a dreptul fascinante. Acestea au diferite grade de dificultate si sunt disponibile atat pe timpul verii, cat si iarna. Exista o optiune pentru fiecare turist.
Asadar, Pastravaria Bratioara este cheia pentru o relaxare de weekend completa. Legenda locului spune ca orice turist ajuns aici se va indragosti vesnic de acest loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.