Se întâmplă câteodată să descoperim adevărate comori pe care să vrem să le împărtășim cu cei dragi. Putem astfel să găsim un produs foarte util, un restaurant excelent sau o destinație idilică. Păstrăvăria Brătioara este una dintre aceste comori.

Este așezată într-un peisaj de poveste și ne răsfață cu servicii de cea mai bună calitate, Păstrăvăria Brătioara este un loc în care ne întoarcem mereu cu plăcere, pe care îl recomandăm din suflet și în care ar fi păcat să nu ajungă și alții.

Un pont pentru cei apropiați

Păstrăvăria Brătioara se află în comuna Albeștii de Muscel, la poalele Munților Iezer. Timpul pare că s-a oprit aici și ne aflăm departe de orice urmă de zgomot, stres și poluare, unde te poți bucura în voie de intimitate.

“La Păstrăvăria Brătioara ești fermecat de ospitalitatea gazdelor, de aerul curat și de atmosfera relaxantă.”

Iubitorii de preparate din pește se vor simți aici în al noualea cer și vor putea gusta rețete locale sau unele mai noi. Prin meniu se numără păstrăv la grătar, păstrăvul în crustă de porumb, la cuptor, în saramură, afumat și multe alte sortimente. În meniu mai poți găsi și alte preparate tradiționale și internaționale, deserturi și băuturi de soi. La cerere, se pot organiza și degustări de vin cu un somelier.

Locul este ideal pentru a petrece timp alături de familie și prieteni, precum și alături de colegi în teambuilding.

Pe lista de activităti trecem și pescuitul sportiv în bazin, plimbări cu căruța, fotbal, tenis, tiroliană, aventura park sau excursii și drumeții montane.

Poate că mulți caută un loc numai bun de fugit în weekend, în care să gasească liniște, mâncare bună și în care să se bucure de intimitate.

Așa că eu recomand locația, iar voi daca ați fost la Brătioara v-aș ruga sa îi ajutați și pe ceilalți să descopere această locație. Cu un simplu like și un share pe Facebook, mai mulți vor putea să se bucure de această comoară.

Nu ezita să le arăți și celorlalți.

Dacă te-ai chinuit să prinzi un păstrăv trebuie neapărat să le arăți prietenilor tăi captura. Așa că fă o poză cu el și dai un share pe Facebook, Google Plus sau Instagram cu hashtagul #pescuimlabratioara

Dacă încă te gândești la păstrăvul acela crocant și la cheesecake-ul care ți se topește în gură, postează-l pe pagina de Facebook pentru cei mai pofticioși. #hailabratioara

Păstrăvăria Brătioara este locul ideal pentru relaxare. Plimbă-te printre brazi, admiră peisajul, bucură-te de liniște și uita de probleme. Pozele de aici îți vor aduce energie și când te întorci acasă. Arată-le și celorlalți drumeția ta și peisajele de vis! #hailabratioara

Un like sau un review pot părea nimicuri care nu îți ocupă mai mult de 2 minute, dar ele reprezintă de fapt adevărate cărți de vizită. Cei mai mulți dintre noi când își planifică excursiile caută cât mai multe informații. Un review e foarte util pentru cei care vor sa afle mai multe păreri.

Dacă ai fost la Păstrăvăria Brătioara, lasă un review pe Facebook, Trip Advisor și pe Google Maps. În acest fel îi vei putea ajuta și pe alții să meargă acolo. Poți oferi de asemenea sfaturi și ponturi din experiența ta. Scrie despre activitatea care ți-a plăcut cel mai mult, despre intimitatea locului, despre peisajele care îți taie respirația sau despre mâncarea delicioasă. Orice sfat este binevenit!

Cu drag,
Cristina
Iubitoare de natura, turism și social media

4 comments on “Guest Post: Păstrăvăria Brătioara – am fost acolo

  1. Locatia grozava, pensiunea ingrijita cu atentie, servicii de calitate si mancarea buna ( preturile cam maricele).
    Felicitari si multumim pentru sejur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.